Søger du efter købt?

købt
Refusion for behandling købt i udlandet - Styrelsen for Patientsikkerhed.
Hvis du har købt lægeordineret medicin i et andet EU-land, Norge, Island eller Liechtenstein kan du få refunderet den del, som er tilskudsberettiget i Danmark. Det gælder også, hvis du har købt medicinen over internettet. Læs mere om medicin købt i et andet EU-land, Norge, Island eller Liechtenstein på Lægemiddelstyrelsens hjemmeside.
melatonin køb matas
Dine rettigheder, når du køber varer eller tjenesteydelser i EU - Your Europe.
Hvis varer, du har købt hvor som helst i EU, viser sig at være mangelfulde eller ikke at se ud eller fungere som lovet, skal forhandleren reparere eller erstatte dem gratis eller give dig et nedslag i prisen eller alle pengene tilbage.
Få fri service på briller købt hos os - Læs mere her - Profil Optik - Profil Optik. Klarna.
Få fri service på briller købt hos os - Læs mere her - Profil Optik. Fri service på briller købt hos os. Altid i Profil Optik. Vi giver fri service på briller, der er købt hos os, i hele brillens levetid.
Rejsegarantifonden: Spørgsmål Svar.
Hvis du har købt flybilletten hos et rejsebureau, er du som udgangspunkt omfattet af fondens dækning, hvis rejsebureauet går konkurs, medmindre rejsebureauet udtrykkeligt har gjort opmærksom på, at de handlede på vegne af var agent for flyselskabet, og at din aftalepart derfor reelt var flyselskabet.
Ansøg om tilskud til medicin købt i et andet EU/EØS-land.
Har du købt flere typer medicin på samme kvittering, så benyt 'Tilføj' linier'.' Har du købt medicin på flere kvitteringer, så sæt kryds i 'Kvittering' nr. Klik på Næste. Sæt kryds i erklæringen. Indtast din e-mail adresse for at modtage en kvittering for ansøgningen.
Når du skal indberette foder købt i udlandet - landbrug.
Når du skal indberette foder købt i udlandet - landbrug. Når du skal indberette foder købt i udlandet - landbrug. Her kan du læse, hvad du skal indberette til Fødevarestyrelsen, når du har et landbrug, der køber foder i udlandet.
Når du har købt en grund.
Bolig og byggeri. Når du har købt en grund. Når du har købt grund i Holstebro Kommune. Lidt om ret og pligt. Da du nu har taget én af livets store beslutninger, håber vi, at du får opfyldt dine drømme om både bolig og hverdagsliv.
købt engelsk oversættelse bab.la dansk-engelsk ordbog.
Dansk-engelsk oversættelse af købt." købt" engelsk oversættelse. købt kort til. to take over. DA købt kort tillægsform. bought kort til. open_in_new Link til European Parliament. warning Anmod om revidering. Disse fordele er ikke købt på bekostning af arbejdstagere i andre dele af Unionen.
Se hvad du kan gøre, hvis du har købt en kopi Jegvælgerægte.
Hvis du har købt en vare, i en almindelig fysisk butik i Danmark, er købet omfattet af købelovens reklamationsret på 2 år. Efter købelovens regler lider varen af en såkaldt mangel, hvis forretningen har givet forkerte eller vildledende oplysninger før købet.
645 Har du købt over evne på kredit?
645 Har du købt over evne på kredit? Har du købt noget på kredit, hvor sælger har forbeholdt sig ret til at tage det solgte tilbage, hvis du ikke kan betale købesummen køb med ejendomsforbehold, er du i visse tilfælde ikke forpligtet i fuldt omfang til at betale sælgers tilgodehavende.
Medicin købt i andet EU- eller EØS-land.
Betingelserne for at få tilskud til medicin, som du har købt i et andet EU/EØS-land, er de samme, som hvis du køber din medicin i Danmark. Hvis du ikke har ret til tilskud til medicinen i Danmark, kan du heller ikke få tilskud, hvis det er købt i et andet EU/EØS-land.

Kontakt os