Zoeken naar seks

seks
Seks door de zwangerschap heen - de Verloskundige KNOV.
Seks door de zwangerschap heen. 1ste trimester: week 1 t/m 12. Sommige vrouwen hebben in de eerste drie maanden van de zwangerschap minder zin in seks. Dit kan komen door hormonale veranderingen, waardoor je last kunt hebben van vermoeidheid en misselijkheid.
workshop seks
Hemofilie en seksualiteit: Alles wat je wil weten over seks Pfizer.
Met blauwe plekken en pijnlijke zwellingen als gevolg. Beschadigingen door ruwe seks. Bepaalde vormen van seks, zoals anale seks, sm of ingewikkelde standjes, geven meer risicos op beschadiging van de huid of gewrichten. Van een zuigzoen kunt je ook onderhuidse bloedingen krijgen.
Het beste deel van seks komt pas twee dagen later.
Wat we nog niet wisten, is dat je tot twee dagen na de seks heel tastbaar de gevolgen van seks voelt; uit onderzoek blijkt nu namelijk dat de zogenoemde afterglow tot twee dagen na de seks doorwerkt, en we tot 48 uur na de daad significant blijer zijn.
Seks - Kenniscentrum Zorginnovatie.
Seks marilou 2017-02-23T16:33:5501:00.: Seks kan een relatie sterker en intiemer maken en het is vaak ontspannend. Als je een aandoening hebt, kun je er wel onzeker over zijn. Op deze pagina vind je meer informatie over seks met een aandoening.
Geschiedenis van seks en seksualiteit Historiek.
Maar beschikte het lichaam niet over een seksuele uitrusting die vanzelf genot ontstak? Boekfragmenten Geneeskunde Geschiedenisboeken Middeleeuwen Tip. Seks is waarlijk nuttig en bevordert de gezondheid. Hoogleraar taal- en letterkunde Herman Pleij schreef een boek over seks in de middeleeuwen.
De eerste keer seks bij Vlaamse jongeren: feiten en cijfers Sensoa.
Wanneer de eerste keer plaatsvond buiten een relatie, wordt dit vaker als negatief ervaren. De kwaliteit van de relatie is daarbij van belang: in afwezigheid van voldoende relationele betrokkenheid kan een vroege eerste geslachtsgemeenschap tot emotionele schade leiden; Shulman et al.
allesoverseks.be - van Sensoa.
Overslaan en naar de inhoud gaan. Seks in de praktijk. Corona en seks. Seks, hoe werkt dat? Experimenteren met seks. Praten over seks. Soa's' en hiv. Besmetting met soa's.' Symptomen van soa. Behandeling van soa's.' Bescherming tegen soa Veilig vrijen.
Geen zin in seks Bekkenbodemcentrum.
Tekort aan testosteron: Aandoeningen en medicijnen die leiden tot een afname in testosteron kunnen een negatief effect hebben op de opwinding en zin in seks. Combinatie van lichamelijke en psychische factoren: Soms spelen zowel lichamelijke als psychische factoren een rol, bijvoorbeeld als je een baarmoeder- of prostaatoperatie hebt ondergaan en je jezelf als gevolg daarvan geen 'echte' vrouw of man meer voelt.
Seksualiteit - Wikipedia.
De seksuele voorlichting is in de laatste helft van de 20e eeuw sterk van oriëntatie veranderd, in Nederland mede door toedoen van de Nederlandse Vereniging voor Seksuele Hervorming. Voorheen werd kinderen vaak alleen verteld dat seks vies was en verboden, maar aan de andere kant was geslachtsgemeenschap binnen het huwelijk wel degelijk geoorloofd en vanzelfsprekend, in sommige religieuze kringen zelfs verplicht.
In therapie: al 6 jaar geen seks meer. Group 4. Group 3. Group 2. Group.
In therapie: al 6 jaar geen seks meer. 3 minuten leestijd. Elke maand een inkijkje in de praktijk van relatiepsycholoog Jean-Pierre van de Ven. 'De' lieve dingen doen we wel, zegt George, een forse veertiger met een glimmend kaal hoofd.
Seks - Jellinek.
Bij seksverslaving spreekt men ook wel van het Don Juan complex, nymfomanie en satyriasis 3. Satyr was een Griekse god die een meer dan normale drang naar seks had. Wel of geen verslaving? Of je van verslaving kan spreken staat ter discussie.

Contacteer ons